• Verhuur en Verkoop
  • Dé modificatie specialist
  • Bezorging door heel Nederland en België
phone

Set van 12 geschakelde accommodatie containers

Set van 12 geschakelde accommodatie containers

Voor een klant in de infrastructuur hebben wij een kantoorpand mogen opbouwen. Deze klant heeft werknemers uit verschillende regio's van het land, waarbij samenwerking en overleg op één kantoorlocatie gewenst is. Deze klant vond een centrale plek in de buurt van de Botlek brug in Rotterdam.

Het kantoorpand bestaat uit een aantal kantoorunits, een grote kantineruimte met mini keuken voor de werknemers en verschillende sanitaire voorzieningen. Daarnaast is de container uitgerust met airconditioning, stalen toegangsdeuren, draaikiepramen, inbraakbeveiliging en rookmelders. De tweede verdieping van het kantoor is te bereiken via een op maat gemaakte trap met bordes aan de buitenzijde van de containers.

We zijn misschien nog wel enthousiaster over het kantoorgebouw zelf dan over het uitzicht, maar het doet niet veel voor elkaar onder!

OP LOCATIE OPBOUWEN

Onze monteurs zijn bij de levering van de units op locatie aanwezig om de containers met elkaar te schakelen. De chauffeur op de kraan en de monteur aan de grond werken hier samen om te zorgen dat de containers zorgvuldig en op de juiste manier naast en op elkaar neergezet worden.

set-12-accommodaties

Titel

Tekst

wave