• Verhuur en Verkoop
  • Dé modificatie specialist
  • Bezorging door heel Nederland en België
phone

Projecten

Sedna biedt Bouwmarkt Baarn helpende hand

Afgelopen maart werd Bouwmarkt in Baarn door het noodlot getroffen. Een uitslaande brand verwoestte hun complete opslagloods waarbij helaas ook al het opgeslagen hout verloren is gegaan. Gelukkig bleven het winkelgedeelte en omliggende panden gespaard. Met de slimme container oplossingen van Sedna helpen we Bouwmarkt Baarn deze periode te overbruggen tot ze weer een nieuwe opslag hebben staan.

Bekijk project

SEDNA levert containers voor daklozenopvang

Containers zijn multi-inzetbaar. Dat blijkt maar weer eens uit de mooie samenwerking tussen SEDNA en Andre Weijers GWW, waarbij we met de plaatsing van verschillende typen containers in de gemeente Nijmegen een waardevolle bijdrage leveren aan de daklozenopvang in die plaats. Een bijzonder project waar we bijzonder trots op zijn. In dit blog lees je meer over het project en welke functie containers nog meer kunnen hebben dan alleen transport of opslag.

Bekijk project

Containers ideaal voor de circulaire economie

Vandaag is de Week van de Circulaire Economie begonnen. Ondernemers, onderwijs en overheid nemen de komende dagen professionals en starters mee in de mogelijkheden van circulair ondernemen. De belangrijkste succesverhalen worden breed gedeeld, zodat deze zoveel mogelijk navolging krijgen. Welke rol spelen containers in de circulaire economie? En wat doet SEDNA om zo duurzaam mogelijk met containers om te gaan? Lees er meer over in dit blog.

Bekijk project

20ft high cube container met modificaties

Bekijk project

16ft maritieme werkplaatscontainer

Bekijk project

20ft container met uitgifteluik

Bekijk project

20ft Combi Container

De 20ft combi container is een gemodificeerde 20ft zeecontainer en bestaat uit twee gedeelten: een ruimte voor opslag en een kantoor- en/of schaftruimte. De twee ruimtes worden van elkaar gescheiden door een scheidingswand. Het kantoor is gemakkelijk toegankelijk via de loopdeur. Voor de toegang van de opslagruimte zijn de standaard containerdeuren behouden.

Bekijk project

Accommodatie containerpark

Voor een opdrachtgever die werkzaam is in de bouwsector hebben een accommodatie container park van acht geschakelde en gestapelde containers geleverd en geplaatst. Dit bouwproject in Amsterdam neemt anderhalf tot twee jaar in beslag, waardoor een kantoor-, schaft- en sanitair ruimte op locatie onmisbaar zou zijn.

Bekijk project

20ft container met loopdeur binnen ISO

Voor een van onze opdrachtgevers bouwden wij onlangs een container die klaar is om in gebruik te nemen als archiefruimte. De standaard containerdeuren zijn behouden gebleven voor gemakkelijke toegang bij het inruimen van de container. Deze deur wordt vervolgens afgesloten met een lockbox, zodat de archieven slechts via de loopdeur te bereiken zijn.

Bekijk project

2x 20ft geschakelde zaagloods

De zaagloods. Hiermee creëren wij in één klap een grote ruimte, ideaal geschikt om te gebruiken als werkruimte of opslaglocatie. Is de 20ft zaagloods te klein? De zaagloods is ook te leveren in 40ft of 40ft high cube voor nog meer ruimte! Drievoudig geschakelde sets behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk project

Trainingscentrum brandbestrijding

Voor een klant die zich bezighoudt met het verzorgen van praktijkgerichte veiligheidstrainingen op het gebied van offshore, offshore wind, maritiem en industrie hebben wij samen een trainingscentrum ontwikkeld. De containers worden geplaatst in Mozambique om lokale medewerkers te trainen en hiermee hun veiligheid te waarborgen.

Bekijk project

Set van 12 geschakelde accommodatie containers

Voor een klant in de infrastructuur hebben wij een kantoorpand mogen opbouwen. Deze klant heeft werknemers uit verschillende regio's van het land, waarbij samenwerking en overleg op één kantoorlocatie gewenst is. Deze klant vond een centrale plek in de buurt van de Botlek brug in Rotterdam.

Bekijk project

Stichting Bredase Singelloop

SEDNA Special Projects ontving van de Stichting Bredase Singelloop de opdracht om een container te leveren voor de opslag van diverse trainingsmaterialen.

Bekijk project
wave