• Verhuur en Verkoop
  • Dé modificatie specialist
  • Bezorging door heel Nederland en België
+31 85 2017317
phone

Diensten

SEDNA Containers verkoopt nieuwe en gebruikte opslag- en zeecontainers, koelcontainers, offshore containers en accommodatie containers uit voorraad vanuit diverse depots in Nederland. Via ons uitgebreide depotnetwerk leveren wij wereldwijd de verschillende containers.

Verhuur

Een huurtermijn van één dag voor een evenement of calamiteit of een langere huurperiode voor langdurige opslag. Alles is mogelijk. Onze ervaren vrachtwagenchauffeurs plaatsen de containers probleemloos bij u op locatie.

Ruimtegebrek? SEDNA Containers slaat de container graag voor u op. Veilig en gemakkelijk!

Modificatie

Het team van SEDNA Special Projects heeft jarenlange expertise met het verbouwen van opslag-, zeecontainers en offshore containers. Wij ontwikkelen en engineeren samen met u als klant de projecten en komen hierdoor tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.
Neem een kijkje op onze projectenpagina!

nationaal en internationaal opslag

Vanuit diverse depots in Nederland en via haar wereldwijde depot netwerk verhuurt SEDNA Containers zeecontainers, koelcontainers en offshore containers. Optioneel uitgevoerd met stelling, verlichting en inbraakbeveiliging.

Wereldwijd transport

CSI – Cargo Shipping International is onze partner als het gaat om het arrangeren van transport van containers wereldwijd. Wanneer u een container bij ons heeft aangekocht en deze eventueel vervoerd moet worden naar een andere locatie per schip dan kunt u hen het beste benaderen. Zij zullen uw zorgen uit handen nemen als het gaat om transport, verscheping en de daarbij behorende documenten (douane documenten, verzekeringen en andere documenten die nodig zijn welke nodig zijn voor een vlekkeloos transport).

SEDNA Container lease

SEDNA Containers least vrijwel alle typen nieuwe of gebruikte containers uit voorraad. Via ons uitgebreide netwerk van depots streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van de juiste service op flexibele en concurrerende huurvoorwaarden.

Wereldwijd

Wij bieden een aantal lease-constructies aan, waaronder traditionele master-lease, long en short term-lease, round trip en one way-lease. Dit kan rechtstreeks vanaf onze fabriek of via een van onze depots wereldwijd.

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.