• Verhuur en Verkoop
  • Dé modificatie specialist
  • Bezorging door heel Nederland en België
phone

Diensten

Verkoop

Containers

Sedna Containers verkoopt verschillende soorten containers. Van zeecontainers tot accommodatie containers, nieuw en gebruikt. Wij hebben eigen depots in Nederland en België. Daarnaast zijn de containers leverbaar vanuit ons wereldwijde depotnetwerk, waardoor we de container kunnen leveren op de plek waar jij ‘m nodig hebt. 

Accessoires

Wat is jouw container zonder de nodige accessoires? Bij Sedna Containers bieden wij allerlei verschillende container accessoires aan. Denk hierbij aan inbraakbeveiliging, zodat je de container met een gerust hart beveiligd kunt achterlaten. Wist je dat je onze accessoires direct in de webshop kunt bestellen?

Verhuur

Kopen geen optie? Huur een container! 

Wij begrijpen dat de aanschaf van een container niet in alle gevallen de meest gunstige oplossing kan zijn. Gelukkig kun je bij ons ook een accommodatie container of zeecontainer huren. Wil je de container voor één dag huren voor een evenement of calamiteit? Dat kan. Vaak worden onze containers ingezet om extra opslagruimte te creëren, bijvoorbeeld op bouwprojecten. Hiervoor zijn onze opslag containers perfect geschikt. Naast opslagcontainers verhuren wij accommodatie units. Deze accommodatie containers worden veelal gebruikt als kantoorruimte, schaftruimte of voor de sanitaire voorziening op locatie. 

Let op: we hanteren een minimale huurperiode van 30 dagen op de eerste factuur. 

Modificatiewerk

Standaard té standaard? Modificeren!

Van zeecontainers wordt gezegd dat het een van de meest universele producten ter wereld is. Door het gebruik te maken van standaardafmetingen zijn containers via de weg, het water en per spoor gemakkelijk te vervoeren. In de jaren ’30 werd de container uitgevonden als eenvoudige transporteenheid. Sindsdien heeft de container weinig grote veranderingen ondergaan. 

Wij begrijpen heel goed dat je meer wil dan alleen de standaard zeecontainer. Daarom hebben wij een moderne werkplaats ingericht waar wij containers geheel naar wens kunnen aanpassen en modificeren. Onze vaste groep van ingenieurs en modificatie medewerkers levert al jarenlang schitterende en functionele modificatiewerkzaamheden af. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van loopdeuren en ramen, volledige isolatie, installeren van elektrische installaties of airconditioning. Daarnaast kunnen wij de containers voorzien van de huisstijl met logo. Alles kan in een container! 

Transport

Nationaal transport

Hoewel wij ons hoofdzakelijk focussen op het verkopen, verhuren en modificeren van containers, verzorgen wij via onze vaste huistransporteurs ook het transport hiervan. 

Wij bezorgen de containers altijd met een vrachtwagen met laadkraan. De chauffeur kan de containers alleen leveren op een locatie met verharde ondergrond. Wanneer dit niet het geval is, bijvoorbeeld bij plaatsing in het zand of een zachte ondergrond, zoals een weide of tuin, kan er gebruik gemaakt worden van rijplaten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de situatie veilig blijft en de vrachtwagen niet vast komt te zitten. 

Bij Sedna Containers ben je aan het juiste adres voor One-Stop-Shopping. 

 

Wereldwijd transport

CSI – Cargo Shipping International is onze partner als het gaat om het arrangeren van transport van containers wereldwijd. Wanneer u een container bij ons heeft aangekocht en deze eventueel vervoerd moet worden naar een andere locatie per schip dan kunt u hen het beste benaderen. Zij zullen uw zorgen uit handen nemen als het gaat om transport, verscheping en de daarbij behorende documenten (douane documenten, verzekeringen en andere documenten die nodig zijn welke nodig zijn voor een vlekkeloos transport).